Yhteystiedot

Kamarikuoro Sonoren logo

 

Puheenjohtaja Leena Pölkki 040 413 7149   leena.polkki[at]elisanet.fi

Kuoronjohtaja Malla Kärkkäinen 044 585 0126   mallakainen[at]hotmail.com

Voit lähettää sähköpostia myös kamarikuoro.sonore[at]gmail.com

Levytilaukset ja -myyntipaikat

Voit tilata kuoromme levyjä, täyttämällä oheisen lomakkeen (sivun vasemmassa laidassa) tai sähköpostilla kamarikuoro.sonore[at]gmail.com.

Levyjen myyntipaikat Laukaassa Kukka- ja hautauspalvelu Vehviläinen, Suolahdessa Tekniset Kella, Kahvila Päivänpaiste, Kukkasuvanto, Pylkönmäellä Evästupa ja Äänekoskella Suoramyynti Torpparit. Levyjä voit hankkia suoraan kuorolaisilta tai konserteistamme.

Musiikkia omaksi iloksi tai vaikkapa lahjaksi !                                                       

Laulaen Vaellan cd ja Joulua juhlii maa cd  10 € / kpl

Nyt tarjouksena 2 kpl Sonoren cd-levyjä 15 € !


Kuoromme fanipaidat

Nyt saatavilla Kamarikuoro Sonoren logolla varustettuja t-paitoja naisille ja miehille. Paidan hinta 15 € / kpl. Paitatiedustelut ja -tilaukset  "LOMAKKEEN" kautta (sivun vasemmassa laidassa) tai sähköpostilla kamarikuorosonore[at]gmail.com

Harjoitukset

Harjoittelemme keskiviikkoisin klo 18.00 - 20.30 Suolahdessa Telakkakadun koulun musiikkiluokassa, Telakkakatu 15Toivotamme uudet laulajat tervetulleiksi tutustumaan kuoroomme!

Esiintymispyynnöt

Kuoromme esiintyy mielellään eri tilaisuuksissa. Mikäli haluat kuoromme, sen oktetin tai kvartetin esiintymään tilaisuuksissanne, niin voit ottaa asiassa yhteyttä kuoronjohtajaamme.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä edellä mainituissa asioissa tai antaa muutoin palautetta, esimerkiksi sivuistamme tai esiintymisistämme, oheisella lomakkeella!

 

Ota yhteyttä, anna palautetta, tilaa levyjä